Welkom op ons weblog!

american-flag-banner-clipart-1

Via dit weblog zijn wij live te volgen tijdens onze reis door Amerika. We vinden het leuk om onze ervaringen te delen en hopen zo meer mensen enthousiast te maken voor een geweldig vakantieland! Verhalen van onze vorige reizen zijn allemaal terug te lezen op onze website. Hier zijn ook de foto’s te vinden en algemene informatie over de USA. Je kunt ook direct vanuit hier naar een reisverslag via een link in de rechter kolom.

We houden ervan om nieuwe gebieden te ontdekken en de bestemmingen lopen dan ook nogal uiteen. Van Florida tot Washington, van San Francisco tot New York, het is allemaal even boeiend.

Veel lees/kijk plezier!

Onze reis met een truck camper 2023

Over

Binnenkort is het weer zover, we gaan eindelijk weer naar Amerika! In 2019 waren we er voor het laatst, dus het is de hoogste tijd 😁

We vliegen naar Toronto, Canada, maar de meeste tijd zullen we rondbrengen in het Noordoosten van Amerika. In Toronto huren we een truck camper. Dit model (zie foto hieronder) is in Amerika niet te huur, vandaar deze keuze.

Met ons tiny house op wielen maken we een rondreis door de staten New York, Vermont, New Hampshire en Maine. En natuurlijk pakken we ook een stukje Ontario in Canada mee.

In 2015 maakten we een soortgelijke trip. Maar toch is de route nu anders en hopen we veel nieuwe ontdekkingen te doen.

Wij vinden het leuk als je een berichtje achterlaat in ons gastenboek 😉

Truck Camper Fraserway

Portland Head Light

dreamstime_m_49921627

Jos Krick Photography