Welkom op ons weblog!

Via dit weblog zijn wij ieder jaar live te volgen tijdens onze reizen door Amerika. We vinden het leuk om onze ervaringen te delen en hopen zo meer mensen enthousiast te maken voor een geweldig vakantieland! Verhalen van onze vorige reizen zijn allemaal terug te lezen op onze website. Hier zijn ook de foto’s te vinden en algemene informatie over de USA. Je kunt ook direct vanuit hier naar een reisverslag via een link in de rechter kolom.

We houden ervan om nieuwe gebieden te ontdekken en de bestemmingen lopen dan ook nogal uiteen. Van Florida tot Washington, van San Francisco tot New York, het is allemaal even boeiend.

De plannen voor dit jaar zien er ook weer goed uit. In april hebben we de zon weer even opgezocht in Key West, Florida. In het najaar gaan we op zoek naar de herfstkleuren in het Noord-Oosten van de USA. We hopen daar een mooie fall foliage mee te maken.
Voor deze trip huren we een Truck Camper bij Fraserway. Dat is ook gelijk de reden dat we starten in Toronto, Canada. Truck Campers kun je als Nederlander in de USA niet huren namelijk, in Canada dus wel. Heel anders dan de campers die we tot nu toe hebben gehuurd. We hebben de Truck Campers vaak gezien in de USA en zijn er altijd nieuwsgierig naar geweest. Nu gaan we het zelf ervaren!
Nu lekker bezig met de route uitstippelen, binnenkort zal ik de planning toevoegen aan het weblog.

MoJo op reis door de USA

Mocht je vragen, tips of opmerkingen hebben, stuur gerust een berichtje. Dat vinden we altijd erg leuk! Veel lees plezier!

MoJo
MoJo op reis door de USA
DSC_4895-border
Kokopelli
Stuur een bericht

Stuur een bericht met je vraag en/of opmerkingen.

visitor analysis